Styret i Marinreparatørene

Styret mer enn noe en organisasjon «må ha». Det er en viktig ressurs for innovasjon og strategi, kontroll og tilsyn. Styret i Marinrepara­tørene har både lang erfaring med styrearbeid og relevant faglig kompetanse.

Ole Petter F. Bernhus

Partner og adm. dir. i produksjons­selskapet Heia Folk. Tidligere lærer ved Fagskolen Innlandet, CEO i Debio, leder for drift og utvik­ling i reklamebyrået Schjærven AS.


Utdannelse innen coaching og veiledning fra Høgskolen i Oslo og Akershus (nå OsloMet), erfaring innen markedsføring, grafisk design, coaching og lederutvikling, konsept­utvikling og strategi.

styret_ole_petter

Ole Petter F. Bernhus
Styreleder

styret_kristine

Kristine von Krogh
Styremedlem

Kristine von Krogh

Seniorrådgiver i Norges Forsknings­råd, tidligere forsker i Animalia og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) med erfaring innen nevroendokrinologi og repro­duksjon hos fisk. Tidligere panel­medlem i Federation of European Laboratory Animal Science Associations.

 

Doktorgrad i fiskefysiologi fra NMBU, master i naturvitenskap (fysiologi) fra Universitetet i Oslo.


Kristine er også en av drifterne av nettsiden og Facebook-gruppen Marinbiologene.

Ingrid Fløgstad Håvik

Sustainable Sourcing Manager hos Strawberry (tidl. Nordic Choice Hotels) med fokus på kartlegging og forbedring av innkjøpspraksis for å oppnå en mer ansvarlig og etisk forsyningskjede.


Tidligere senior produktsjef i Orkla med ansvar for merkevarer som Toro, Nora og Idun. Master i Marketing Management fra Kristiania Universitet og Høgskole.

styret_ingrid
Ingrid Fløgstad Håvik
Styremedlem
styret_espen

Espen Søilen
Styremedlem

Espen Søilen

Direktør for Oslofjordens Frilufts­råd og styreleder i Forum for natur og friluftsliv. Tidligere generalsekretær i Norges Jeger- og Fisker­forbund (NJFF), avdelingsdirektør i NHO, styre­leder i Jakt og Fiskesenteret AS.


Doktorgrad i økonomifag fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Miljøgifter

Noen kjemiske stoffer utgjør en så stor fare for helse og miljø at de kalles dem miljøgifter. Disse stoffene er lite nedbrytbare, hoper seg opp i levende organismer og har alvorlige langtidsvirkninger for helse, eller er svært giftige i miljøet. Målet er å stanse bruken av dem, og utslippene.

Kilde: Miljødirektoratet