Lars Dalen 
lars@marinrep.no

Selvdiagnostisert med langt framskredet nautofili. Utdannet sivilarkitekt, med en svært variert blanding erfaring og kunnskap i sekken, fra politikk, visuell formidling, praktiske fag, og til entreprenørskap. Har en ukuelig tro på styrken i lokalmiljøene og frivillighet, og har lang erfaring som dugnadsgeneral.  Problemer er utfordringer, som skal finnes løsninger på. Da han begynte med fritidsdykking i voksen alder, ble han raskt fascinert av miljøet under vann. Samtidig ble erkjennelsen av at mye av miljøet under vann i hans nærområde, Indre Oslofjord lå nede for telling, og at utfordringen ved å få tilbake det engang så rike livet i fjorden ville innebære langt mer enn begrenset  områdevern.

Arbeid med rydding av avfall under vann, og prosjektering av kunstige rev, førte etterhvert til at han i 2014 stiftet Marinreparatørene.

Har et livslangt kjærlighetsforhold til havet. Det begynte med en dykkemaske vegg i vegg med Sand-Andersen i Gylte utenfor Drøbak i en alder av 5 år. Fridykkingen er fortsatt en viktig måte han tar seg vann over hodet på. Sportsdykkersertifikat i 1981. Sertifisert og jobbet som Divemaster for Dykkersport på Tjøme. Godkjent Minedykker/Arbeidsdykker. Begynte bokstavelig talt på bunnen i oljebransjen hvor han startet som arbeidsdykker. Skipsmegler spesialisert på kjøp og salg av oljerigger, etterfulgt av en karriere som leder innen seismikk-industrien. Dette gjør muligens at Dag kanskje føler litt ekstra trang til å reparere marine økosystemer. Han hoppet av oljebransjen i 2015 og har ikke sett seg tilbake siden. Oppvokst på Nesodden, med fjorden som tumleplass, har tilbrakt de siste 45 årene på, i og under vannet. Fridykkeinstruktør og dykkeansvarlig for Unge Under prosjektet. Interesser i tillegg til havet og miljøet, er bruk av smart teknologi for å skape bærekraftige verdikjeder som øker lokal verdiskapning.

Dag Reynolds
dag@marinrep.no

Henning Røed
henning@marinrep.no

Marinbiolog med hjerte for det som lever i havet. Har vokst opp med far i marinen, så har tilbrakt barndommen med å flytte kysten rundt fra Horten i sør til Bodø i nord. Med fiskegal far var det vanskelig å ikke bli interessert i det som lever i havet. Vokst opp i båt og på brygger og har arva fiskegalskapen. Tok oppgave på brisling og sild ved UiO og har bred marin arbeidserfaring gjennom 40 år. Fra blant annet fiskerisjefskontor i Rogaland, Statens forurensningstilsyn og WWF. Glad i å skrive bøker (Foreløpig fem bøker: Fiskehistorier og fire barnebøker om det utrolige livet i havet) og i å skrive artikler og innlegg om hav, fisk, fiskeoppdrett og fiskerier. Var sentral i stiftelsesprosessen og oppstarten til Sabima. Har reist mye og sett mange hav og også fulgt et korrallrev, der 90 prosent er blitt ødelagt i løpet av de siste 25 årene. Er opptatt av at nye generasjoner forstår viktigheten av rene og levende hav og at hav er både opplevelser og også et viktig levebrød for fremtiden.